hahhahahaha

jag ska egentligen göra so, hej å hå.
Cosmonova imorgon. PEEEPPP! i em ze ultimate g33k. langar bild till vänster som är ytterst hard on the eyes. alltså, det var SKITLÄSKIGT!




Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig
jag älskar låten



konsumtion

hej fehfän. detta inlägg kan vara jättekonstigt formulerat, men klockan är elva, och jag är jetetrött.

dagen spenderades typ med sömn till klockan 2 och lite trumspel. aah, tråktråktråk.
men i lördags hände det grejer. jag åkte in till stan (nu i efterhand är jag helt frickin' förundrad över att jag inte såg en jävel som jag känner fast alla verkade vara där), helt independent akshully, vid elvatiden och ignorerade alla sura blickar då jag smet från vårstädningen här i radhuskvarteret.
jag inhandlade en solgul klänning med FICKOR! i LOVE it. jag haaatar att det aldrig finns en fickjävel på klänningar/kjolar, en faktor till varför jag inte bär det lika ofta som jag hade gjort om det var tvärtom. och så köpte jag en skum bok med massa tecknade deprimerande skisser, eller ja, det beror väl på hur dom tolkas. med det är ju det fina, man kan tolka bilderna exakt hur man vill. den ska användas som inspiration ifall jag får för mig att ännu en gång misslyckas katastrofalt med att skriva en låt.
jag sprang kring på drottninggatan i ungefär fyra timmar, och hittade en massa grejer jag ville köpa. och det är fan sant som dom säger, eller nä, nu ångrade jag mig. jag tänkte säga att det var rätt detdär med att överkonsumtion gör en olycklig, men det är ju bara när man inte har pengar, som icke-överkonsumtionen gör en olycklig. typ. eller va? fast en av dom värsta sakerna är att obehagskänslan av att inte ha råd att köpa det man vill ha, förstärks av skuldkänslor när man går förbi en hemlös på gatan. jag hatar i-landsproblem, eller äcklas av mina egoistiska tankegångar.

sedan på kvällen gick jag hem till peder och vi satt och kollade på bilderna i min nyinhandlade bok som om det vore en rebus. vi satt säkert en timme och blev förundrade över ismannen som smälte, eller snubben utan själ som satt och snackade med döden över en kopp kaffe.
sedan kollade vi på kung fu panda och lyssnade på jojje wadenius och anders lundin.
it was awzum :)

KOLLA! DET ÄR PEDER! hahahhhahaha, nä jag skoja bah'. or maybi not. hhhhmmmm.

wadenius

I dag är det skönt, fint överallt
Lagom grönt och lite kallt
Och vinden blåser i nordväst
I hagen står en skruttig häst
Ja allting skulle va kul Ifall jag inte va så ful

För öronen är röda, står rakt ut
Och näsan pekar uppåt som en strut
Och fräknar har jag en miljon
Och kinder som en kalikon
Jag liknar faktiskt mest av allt en get
Men mamma säger att jag är det sötaste hon vet

För ögonen är små och skumma
Magen som en bongotrumma
Håret som en risig kvast
Och jag svajar som en mast
Jag lovar att jag är det fulaste som finns
Fast mamma kallar mig sin lille prins

För fötterna är små men tårna långa
Och tänder har jag alldeles för många
Och ögonbrynen står på snedden
Men munnen går på andra ledden
Ja jag ser ut så in i norden
Å ändå, tänk, är jag bäst på jorden


ETERNAL.BLISS

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4962857.ab

o.m.f.g. det kunde inte ha haft en bättre timing än såhär. TACK. jag är så jävla lycklig.


Jag vill höra din röst nu
ra hjärtat i bröstet
Jag behöver din tröst nu
Låt mig höra din röst nu


oh snap

mitt liv är slut.
tack och adjö, gå och dö.

iill kiil you biitchis!


nuthin.2.do, kinda.

idag är jag fylld med någon konstig eufori samt stress.
jag undrar om jag verkligen vill gå någon musiklinje om jag inte kommer in på rytmus, men isf, vad har jag för andra alternativ? aaldrig sam i alla fall.

trummorna behöver lite nötning, men fyfan. jag vet inte. kanske borde sätta mig i ett hörn och äta upp allt som blev kvar från igår och läsa eclipse. JA STEFF! JAG ÄR TYP FÖRE DIG!
dethär med gymnasievalet verkar ha tagit ut sin rätt, man går omkring och är lite smådeprimerad hela tiden med oro i ögonen och klumpen i magen när man undrar hur allt slutar. är jag inte tillräckligt bra? vafan ska jag lägga till för gymnasieval nu? kommer jag ens kunna kolla på ett jävla trumset igen om allt slutar illa? och självklart är jag alltid ett halvår före i hjärnan och kan aldrig leva i nuet vilket sliter på mig ännu mer.

och ja, matten jag lovade så dyrt och heligt plugga arslet av mig med, slutade med 20 minuters plugg. och the outlook om att det skulle bli något med är simply, very bleak. men jag är sjukt förvånad över hur lätta mvg-frågorna är, det lyfter lite på min oro. jag kanske inte får ig trots allt, jag kanske till och med höjer mitt betyg!

men just nu, bryr jag mig inte om något annat än att komma in på mitt förstahandval. be för mig, i know i will. og for bestefars.


den här bilden är ju fucked up så det räcker. hahahaha

kväll

värd kväll med g33ksen.

talk 'bout feelgood.

sol

jag sitter här, bedrövad.

mitt preliminära intag var inte så bra som jag hade hoppats, visst. jag kom över intagningsgränsen, men ligger under medianen med 40 poäng! fan vad jag behöver något som distraherar mig just nu, så jag slipper gå omkring med stenen i magen som gör så sjukt ont. även om jag får alla mvg så kan jag inte komma över medianen, och det gnager i mig något så förjävligt.

hade förövrigt norsk/dansk-prov idag på svenskan, det gick asbra med tanke på att jag inte hade övat någonting förutom dom 10 minutrarna jag spenderade innan lektionen. och efter lunchen så gick jag, lelle och schgtejf ut i solen bakom gympasalen, ezz nhajs.

OOCH, nationella i matte nästa vecka. shoot me. jag kommer råplugga hela helgen för att undvika ig, hoppas det håller mig distraherad iallafall.

han är förjävla bra. tack.

punkthej

JAG:HATAR:DEN:HÄR:SKITEN:AV:HELA:MIN:SJÄL
ÅÅÅÅTERIGEN LYCKAS MAN! INTERNET SKET SIG OCH ALL TEXT FÖRSVANN. PKODFNKNKDFANKÖLSANÖLNKL.

JAhap, summering i guess;
Jag vill ut på äventyr för det är jättefint kvällsväder. men alla firar påsk eller något.
Slukar böcker som en jävla shredder (jag vill se på turtles!). 2 böcker om kent + twilight, har precis börjat på new moon. allt detta under lovet p.g.a min äckliga rastlöshet.
Jag fick 17 av 20 poäng på Kulturamas intagningsprov, vilket jag är nöjd med med tanke på alla mina screw-ups.
kapten filling är min homedawg


RSS 2.0