tävling

www.extra-pengar.se

ja, jag är låg. men jag vill gå på konserten förfan ._.

prao och annat

looool på mig.
nu ska jag egentligen skriva en jävla deckare till svenskan som är till nästa fredag, men här sitter jag istället och spelar coldplay på ukelele och kollar på simpsons. vilken simultanförmåga. dessutom har vi en uppsats om evulotionsteorin till nästa fredag också. party,bonus.

praoen började idag, ica kvantum viksjö, i år igen. man hoppades ju på sommarjobb men det kan man väl kasta i soptunnan nu, jag blir aldrig tillräckligt gammal, så äre bara.
uhuhuhuh, jag är avundsjuk på elin som praoar på musikbörsen, fyfan vad härligt att spendera en vecka på slagverket lixx. på söder dessutom, sjukt mysigt.
och därmed har jag brutit min "ha roligt för stunden-regel". ugh fyfan, jag undrar om jag någonsin kommer kunna slappna av och bara go with the flow.
jag ska anstränga mig så hårt som möjligt för att inte vara migsjälv. palla vara mig -_-

men ändå, om man ska se det positiva i allt var det ganska skönt idag, personerna på packen är förjävla härliga.

o.m.g.
ni ska bara veta vad jag gjorde bort mig i fredags ._.
Jag, Elin, Sandra, Ella och några till skulle se Mirrors i Kista. Allt var prima, vi åkte in vid fem och åt + köpte lite saker. Och majoriteten var under femton, men ändå när han skulle riva biljetterna pekade han ut m i g och frågade hur gammal jag var, eller när jag är född.
- EEeehhhem jaa, 1994..
faaan. -"DU ÄR 14 NI FÅR INTE GÅ IN" lät det då ungefär.
vilket jävla hjärnsläpp jag fick, och som jag skämdes -.-'. men som tur var så var eldin med, och övertalade insläpparen att låta oss gå in.
men jag är fortfarande arg på jävla dörrvakten, visst han gjorde bara sitt jobb. så jag antar att jag är arg på reglerna, liksom, om jag inte hade sett den där hade jag ju sett den hemma, vadfan spelar det för roll? det är väl upp till föräldrarna? man borde få ha med sig en jävla lapp eller något.

jag måste skriva svenskan nu. och dricka oboy med baristamjölk :]

RSS 2.0