Utkast: FYFAN här ...

FYFAN
här sitter jag med typ feber, världens jävla förkylning, och illamående av någon anledning.
som tur är har jag iaf inte ont i halsen längre.
dessutom blev filmkvällen sumpad också pga detta. TACK

jag fattar verkligen inte vad som händer med mig.
om jag för ett år sen hade sett mig nu hade jag inte känt igen migsjälv.
jag har helt ändrat riktning om allting. jag saknar mitt rosa hår, och förut var typ det enda jag ville att pierca septum och tatuera mig. jag var helt säker på att jag skulle bli djurpolis när jag blev stor.
men nu när man börjar fatta hur världen går till, är det inte så enkelt.
om jag ska ha sommarjobb kan jag inte komma med rosa hår, septum och tatueringar. jag fattar inte varför dethär samhället är så jävla
blääääääh. ingen får liksom, tänka utanför lådan. utan alla måste trängas därinne och dö av syrebrist, brist av sig själva annars.
och om man ska bli djurpolis måste man för det första flytta till usa, sen bli polis, och sen gå veterinärutbildning typ.
visst, jävligt häftigt att bo i usa. det verkar helt ologiskt för mig att bo på typ 1% av jordens yta en hel livstid. men det betyder att man lämnar familjen, man är helt ensam i okänt territorium.

livet är en fest
håll med om det folk och fä
SSCHHYEA, RIGHT

p.s
ukelele är fan skitroligt att spela, man måste testa det :)
om någon rik människa läser dethär kan som köpa en Island Laser Fluke till mig? pleez?

allt är grått

heíz.
precis kommit in igen. varit i förrådet en sväng och spelat lite på låten till musikstudion. det är ett parti jag inte riktigt fattar men, det fixar sig.

jag har typ spelat gitarr hela förmiddagen också och ahr sjukt ont i fingrarna. dom blev lite hårda i somras, men så la jag av ett tag och nu gör det ont igen ._. men det är värt det. jag är fett stolt för att jag har lärt mig att spela keep fishing av weezer :]. stort steg för amanda, litet steg för mänskligheten.
och jag är sjukt peppad för att lära mig ukelele, ukulele(?). har letat på jam efter någon kool sådan, alla är ju ganska billiga dessutom :). det finns en jättefin i mörkbrunt fejkträ, och en blank svart, men som inte har några stämskruvar? och så finns det glittriga :D:D:D:D::D:D:D, men dom är nog säkert såndär budgetshajt som man måste stämma en gång i kvarten.
baah, allt är så svårt ffs.


dethär vädret suger, suger ur energin ur en som en jävla dammsugare, förflytta mig tillbaks till den 30e Maj tack.

Waste my days
Drown aways
It's just the thought of you
In love with someone else
It breaks my heart
To see you hangin' from your shelf

.isolerad.

jag har så jävla ont i benen för att vi sprang coopers-testet igår (2km i sträck på kortast tid möjligt). och så frågade pappa mig om vi skulle ut och gå, eheeherm, nej. mysigt och fint väder iofs, men orkar verkligen inte.
dessutom gav jag min katt ett p-piller för mycket eftersom att mamma vägrar bocka av så att JAG kan se det, så nu är jag bara sur som fan.

anyho. jag och min syster kom fyra på senaste bdb-tävlingen. vi fick tröjan och grejerna igår. jag HATAR verkligen att alla sånnadär reklam, bandtröjor;whatever, är så jävla STORA! jag beställde en small, som var ungefär lika stor som en hm's large eller xl. -_-

ooch, låtvalet till musikverkstan blev klart idag. vi ska spela all the small things av blink 182. skön, oseriös låt som säkert är skitkul att spela, längtar som fan att komma igång. hoppas dessutom att det blir ett husband i år, det skulle ju vara typiskt att dom la av bara för att man går i nian nu.

en bra sak som hände idag var att jag fick göra strecket på min klassföreståndares whiteboard för hur många gånger steff har låst in nycklarna i skåpet :D

violinkonsert?........ bajs?...

RSS 2.0